donderdag 30 september 2010

Sporten met korting?


Gezond leven hoeft niet duur te zijn, de oplossing is de BedrijvenSportpas, sporten met korting! De afdeling Sport en Recreatie van de Gemeente Groningen biedt medewerkers van het Noorderpoort in de gemeente Groningen de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief onbeperkt te zwemmen, schaatsen of skaten. Dit kan bij de gemeentelijke zwembaden en het Sportcentrum Kardinge op vertoon van de BedrijvenSportPas (BSP).

Het is mogelijk om uw BSP uit te breiden met tennis, squash of golf. U kunt als BSP- houder nu ook met een fikse korting tennissen, squashen of golfen op de banen van Sportcentrum Kardinge in Groningen of Golfen bij de Golferij in Eelde. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: ……

Dus houdt u van sport of bent u van plan om te gaan sporten is dit zeker de moeite waard!

vrijdag 24 september 2010

NK MBO Floorball

Ook dit jaar organiseert het Alfa-college Sport en Bewegen Groningen het NK MBO Floorball! Op vrijdag 12 november zal er van 9.30-15.00 uur gestreden worden voor de titel; Nederlands kampioen!

Alvast kort een paar spelregels; er wordt gespeeld op een half veld, 4:4 inclusief keeper. Heren en dames mogen gemengd spelen, er zijn geen aparte poules.

Vanwege de reisafstand nodigen wij jullie uit om de avond voor het toernooi, donderdagavond 11 november, te komen overnachten op het Alfa-college Sport en Bewegen. Uiteraard zorgt de organisatie voor een gezellige avond. Jullie zijn van harte welkom vanaf 20.00 uur.

Wilt u zich aanmelden door het ingevulde inschrijfformulier voor 13 oktober te mailen naar kj.mensink@alfa-college.nl, met een cc naar het Noordersport?

Na de aanmelding krijgt u een machtigingsformulier toe gestuurd waarin om een kleine bijdrage wordt gevraagd per team voor dit toernooi.

Het inschrijfformulier wordt aan de contactpersonen van de locaties per mail toegezonden.