maandag 23 januari 2012

'Alim Öztürk maakt debuut voor SC Cambuur Leeuwarden'

Het is 22 januari 2012 wanneer de wedstrijd SC Cambuur - Go Ahead Eaglse op het programma staat. Een altijd beladen pot tussen de twee rivalen. Ditmaal ook een tintje van het Noorderpoort aanwezig bij deze wedstrijd. Student Alim Öztürk van het Johan Cruyff College mag plaats op de bank nemen!

Wanneer het tegen 16.10 uur loopt lijkt het grote moment aanstaande. Cambuur trainer Alfons Arts roept Öztürk bij zich. Zal het dan echt gaan gebeuren? Ja hoor het gebeurd! Alim Öztürk maakt op 22 januari 2012 zijn debuut in het betaalde voetbal. Öztürk komt in het veld voor Mart Dijkstra. Al met al pakt Öztürk ruim 7 minuten mee in de wedstrijd die uiteindelijk in 1-1 eindigt.

Op de facebook pagina van het jeugdig talent is de blijdschap te lezen. "Vandaag mijn debuut gemaakt voor Cambuur". De eerste zinnen die Öztürk na zijn debuut wedstrijd heeft gemaakt.

Namens Noordersport feliciteren wij Alim met zijn debuut. Nu hopen dat traier Arts, Alim meer minuten gaat gunnen!

In ieder geval succes!

donderdag 19 januari 2012

'Joshua Schuurman geselecteerd voor EK-selectie'

Weer mooi sportnieuws vanuit het Noorderpoort. Bowltalent Joshua Schuurman uit Eelde is geselecteerd voor het Europees Kampioenschao bowlen.

Het Europees Kampioenschap bowlen zal dit jaar gehouden worden in Aalborg (Denemarken). Van 31 maart 2011 tot en met 8 april 2011 komt Joshua in actie.

Via dit blog houden wij jullie allen op de hoogte van de behaalde resultaten van Joshua.


Joshua alvast namens Noordersport, heel veel succes!!

vrijdag 13 januari 2012

'WB baanwielrennen: bijrol voor achtervolgers'

Van 12 januari tot en met 15 januari worden de wereldbeker wedstrijden baanwielrennen gereden in het Chineese Beijing. Voor Nederland onder andere in de selectie Wouter Haan. Het 20-jarige talent uit Bedum kwam gisteren voor het eerst in actie met de achtervolgingsploeg

Tim Veldt, Michael Vingerling, Arno van der Zwet en Wouter Haan kwamen gisteren ruim een seconde tekort voor de strijd om het brons. De Russische achtervolgingsploeg was ruim 9 seconden sneller over de vier kilometer dan het Nederlandse kwartet.

Uiteindelijke eindigde de Nederlandse achtervolgingsploeg op een achtste plaats.

maandag 9 januari 2012

'MBO NK Zaalvoetbal'

Op donderdag 9 februari 2012 vind er het jaarlijkse NK MBO zaalvoetbal plaats.
Dit jaar gaat ook het Noorderpoort zich hier vertegenwoordigen. Momenteel hebben zich al 4 leerlingen aangemeld en we zijn nog op zoek naar ongeveer 5 leerlingen!
Hans Robben zal aanwezig zijn om de leerlingen te ondersteunen en te coachen!

Voor aanmeldingen en/of enkele vragen kun je contact opnemen met organisator Robert Post.


Robert is te bereiken via Robertpost161@hotmail.com en 0655804134

Wouter Haan gaat richting Beijing

'Van Bedum naar Beijing een afstand van ruim 7800 kilometer. Wouter Haan, het wielertalent uit Bedum gaat deze reis maken.'

Bondscoaches Robert Slippens en René Wolff hebben vandaag de selecties voor de Wereldbeker Beijing bekend gemaakt. De Wereldbeker in het Chinese Beijing wordt van 12 t/m 15 januari 2012 gereden. Haan is geselecteerd voor de duurselectie.


We houden jullie op de hoogte van de prestaties van Wouter Haan!!!