donderdag 3 juni 2010

Kom in actie met de Bedrijven Sport Pas!

Wij zijn ons er allemaal van bewust dat bewegen goed voor ons is. Je voelt je fitter en het is heerlijk om na een drukke/stressvolle dag je zinnen te verzetten.

Het bestuur van het openbaar onderwijs van de gemeente Groningen wil het personeel van haar scholen de mogelijkheid bieden om voor een niet al te hoog bedrag een BedrijvenSportPas (BSP) aan te schaffen. Een van de voorwaarden is wel dat u in vaste dienst bent van het openbaar onderwijs.

Er zijn twee mogelijkheden.
Er is een basispas en een familiepas.
Wilt u bijvoorbeeld samen met uw familieleden sporten? Dan kunt u per inwonend familielid een zgn. BSP-Familie aanvragen. U moet dan zelf ook een sportpas aanvragen.
In de brochure kunt u de uitgebreide informatie lezen over de verschillende mogelijkheden, voorwaarden en de kosten van de sportpas.

De sportpas is één jaar geldig vanaf de datum van afgifte en kan na dat jaar verlengd worden. De kosten van de sportpas (of passen als u met uw inwonende familieleden gaat sporten) worden ingehouden van uw salaris. U dient echter ook een borg te betalen per sportpas, deze dient u te betalen op het moment dat u de sportpas ophaalt.

Wat moet u doen als u een sportpas wilt aanvragen?

- U vult het bijgevoegde aanvraagformulier volledig in
- U stuurt het formulier naar de contactpersoon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten