woensdag 7 april 2010

Deelnemer Tour for Life bekend


De selectiecommissie heeft de kandidaten aan een drie weken durende loodzware
fysieke en mentale training onderworpen. Ook is er een aantal zeer specifieke selectiecriteria toegepast zoals mate van hoogtevrees, buikomvang, alcoholgebruik, humor, fietshouding, uiterlijk, landenkennis en pastakennis. De selectiecommissie heeft besloten de volgende kandidaten voor te dragen als renners voor de ultieme fietstocht Tour for Life.

1. Henk Dijkslag
2. Gert van Ginkel
3. Thijs Hofstede
4. Hugo Jansen
5. Dirk Keekstra
6. Chris Kestens
7. André Kistemaker
8. Jur Raatjes
9. Jan de Vos
10. Koos Weerts

Het team " Noorderpoort versterkt" zal zich onderscheiden en kan zich laten karakteriseren als Trots, Echt Gronings en Met Elan. De selectiecommissie heeft het volste vertrouwen erin dat deze kanjers de eindstreep zullen halen.

Op de website van Tour for Life (http://2010.tourforlife.nl/Teampage.aspx?&teamId=52) kun je het team " Noorderpoort versterkt" sponsoren. Het sponsorbedrag bedraagt op het moment € 1456,00 maar dit moet natuurlijk nog veel meer worden. Met uw bijdrage kunnen de medische teams van Artsen zonder Grenzen noodhulp bieden. Artsen zonder Grenzen biedt hulp aan mensen die het slachtoffer zijn van geweld of van een natuurramp of van oorlog en geen medische zorg, schoon drinkwater of onderdak meer hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten